keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Putkessa

Blogittaminen on ollut suhteellisen väsynyttä kaiken kiireen keskellä viime aikoina. Mielenkiinto peliraporttien rustaamiseen romahti Wernigerode matsin jälkeen pahemmin kirkon suosio homoillan jälkeen . Arjen hektisyys lukuisine treeneineen, sekä koulun palattua vahvasti kuvioihin, ei ole pahemmin huvittanut enää kirjoittaa blogia.
Joka tapauksessa!
Joukkueemme jatkaa kovassa lennossa. Olemme nousseet Saksan Bundesligan kakkoseksi ja meikämandoliini on jättänyt syväjään taakse ja iskenut pari pinnaa joka pelissä. 


Porskutamme eteenpäin myös Saksan Cupissa.  2.Bundesligan Halle meni nurin tajuttoman nuhailun jälkeen 3-4. Olimme luonnollisesti 1-3 häviöllä kahden erän jälkeen. Ottelu oli  pienessä hallissa ja paikalla oli täysikatsomo. Parisata ihmistä huutamassa kotijoukkueelle, jonka kilpikonna oli pudottaa meidät jatkosta. Iskimme kuitenkin tarvittavat kolme rysää viiteen minuuttiin kolmannen puolivälissä ja jatkamme siis seuraavalle rundille.

Bundesliigassa puskemme myös voitosta voittoon. SC DHfK Leipzigig kaatui sekavien vaiheiden ja hyvän kolmannen erän ansioista vieraissa 5-7. Olimme tässäkin pelissä  4-3 tappiolla ennen kolmatta. Onneksi olemme näyttäneet taistelutahtomme aina viimeisessä. Pystymme nostamaan tasoa ja nousemaan voittoon vaikeissa paikoissa. Pelissä joukkueemme toinen finski iski perus 2+2, meikän sutiessa 2+0.

Viime lauantaina 23.10 hyvä kolmannen erän vireemme jatkui kun murskasimme yhden kauden ennakkosuosikeista, MFBC Löwen Leipzigin, 6-0 kolmannessa erässä ja täten kirjasimme kaikkien yllätykseksi koko ottelun nimiimme 10-6. Oma pelini luisti hyvin ja iskin pari maalia ja passin.
Joukkueen ykkösnimi oli kuitenkin Marek Brincil. Tsekki paukutti puhtaan hatun kolmannessa erässä ja viisi rysää koko pelissä. Huvittavinta oli, etten nähnyt yhtään kolmesta maalista kun olin paikkauttamassa irronnutta peukalonkynttäni. Lähtiessäni paikkaukseen, olin juuri palannut jäähyltä ja iskenyt 4-6 kavennuksen. Peukalopaketissa takaisin penkille oli tilanne muuttunut 7-6 BAT boyssille.


Ottelu samalla oli ensimmäinen uudessa kotihalissamme. Location, location, location ta ijotain. Max-Schmeling-Halles on Prenzlauer Bergissä, keskellä Berliiniä. Pelipaikan muutos Lichradelta, paikallisesta myllypurosta, keskelle Berliiniä toivat meille kauden ennätyskotiyleisön  ja lisäpotkua matsiin.  Voitto Leipzigistä oli tärkeä, sillä se nosti meidät yksin sarjakakkosiksi Alkukauden laastit on siis potkittusukista ja homma toimii muutenkin.  Takaiskuna ainoastaan viime pelin kolmannessa erässä peukaloon räpsähtänyt maila. Koko peukalo on puolisinen verenpurkauksista ja kynsi kiinni toiseltapuolelta ja kolmessa osassa.