perjantai 8. lokakuuta 2010

Berlin - Wernigerode

Sunnuntai 3. Lokakuuta Wernigerode Red Devils saapui Berliiniin jatkamaan kahden voiton sarjaansa. Meillä pääkaupunkilaisilla oli takana voitto Bonnista ja häviö Hampurille. Aiemmin lauantaina meidät kaatanut Hampuri oli hävinnyt hieman yllättäen Bonnille, joten meillä oli mahdollisuus kuitata Hampuri uudestaan taulukossa. Vastustaja oli kuteinkin aloittanut kautensa vakuuttavasti kahdella voitolla. 1.Spieltagina Floor Fighters Chemnitz kaatui Red Devilsin käsittelyssä 6-1  ja toisella kierroksella Bonn joutui taipumaan kotonaan Wernigerodelle 3-4. Red Devils on ennakkoon yksi kolmesta mestarisuosikista MFBC Löwen Leipzigin ja UHC Sparkasse Weissenfelsin kanssa.

Ottelu pelattiin tällä kertaa aamupäivällä 10:30. Tämä tietysti tarkoitti molemmille joukkueille aikaista sunnuntai aamua. Hallilla oli oltava joukkueen suosituksesta pari tuntia ennen pelin alkua ottamassa lämpöä ja valmistautumassa. Tämä aikainen sunnuntai näkyi valitettavasti ainaki omissa jaloissani. Pari erää pelistä oli omalta osaltani jäätävää repimistä saada mestat auki ja vauhtia Karalahtimaisiin kankeisiin sukkiin.  Muuten peli eteni kuten oletimme. Wernigerode piti palloa ja rakensi rauhassa peliä, meidän keskittyessä pelaamaan palloa nopeammin ylös laitoja pitkin ja iskien vastaan. Ensimmäiset pari erää mentiinkin suhteellisen tasatahti iskien palloa sisään vuorotahtiin ja johdon vaihtuessa. Kolmanteen erään lähdettiin Red Devilsin 3-4 johdosta.


Kolmannen erän alussa voiin pallon maalintakaa ja koitin iskeä vanhanaikaisen sisään. Pallonpompatessa  ilmaan maalin eteen runnoin itseni maalin eteen ja iskin pallon verkkoon. Viereinen tuomari näytti maalia. Juhliessamme maalia, puolesta kentässä seissyt tuomari kuitenkin vihelsi maalin hylätyksi. Maalivahdin alueen koskemattomuuden rikkomisesta!?Taisimme saada tästä silti forcea, sillä iskimme seuraavan vitosen aikana neljä rysää. Johtomme oli 7-4 ja viimeistä erää alle puolet jäljellä. Kuinka ollakkaan, kuitenkaan emme olleet valmiit johtoasemaan vieläkään, ja oma pelimme meni "hieman" tukkoon. Red Devils tuli mukaan peliin meidän omalla maalilla. Kulmasta vedetty kuula, pakin hanurin kautta reppuun 7-5. Lähes seuraavasta hyökkäyksestä lepsuilua puolustuksessa, kääntöranne ja eroa oli enää yhden maalin verran. Kun peliä oli jäljellä enää pari minuuttia saimme vielä kakkosen jatkuvasta väärästä pelitavasta. Loppu oli sinnittelyä ja taistelua, mutta kannatti. Kotivoitto kirjattiin 7-6 ja nousimme sarjassa kolmanneksi kolmen kierroksen jälkeen.SG BA Tempelhof Berlin - Red Devils Wernigerode (7:6) (1:2,2:2,4:2)

Torfolge: Spielstand (Spielzeit) Torschütze (Assist)
1:0 (12:05) Timo Krohne
1:1 (16:19) Raiko Krüger (Peter Müller)
1:2 (17:18) Juha-Pekka Kuittinen (Tommi Kivilehto)
2:2 (26:06) Jan Kratochvil
3:2 (28:53) Timo Krohne (Jan Kratochvil)
3:3 (31:28) Tommy Löwenberg
3:4 (35:16) Jarno Savolainen (Juha-Pekka Kuittinen)
4:4 (47:25) Alexander Kluge (Vesa Mussalo)
5:4 (48:25) Christian Keil (Jan Kratochvil)
6:4 (51:11) Alexander Kluge
7:4 (52:03) Vesa Mussalo (Raimund Kalytta)
7:5 (53:18) Eigentor
7:6 (54:54) Raiko Krüger

Strafen: Spielzeit, Spieler (Mannschaft) Vergehen
(02:29) Raiko Krüger (Red Devils Wernigerode)
(22:40) Jan Kratochvil (SG BA Tempelhof Berlin)
(27:42) Ralf Lisiecki (Red Devils Wernigerode)
(57:34) Marco Erfurth (SG BA Tempelhof Berlin)