keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Matkalla Bonniin

Vihdoin kaikki on kunnossa, kansainvälinen salibandyliitto sinetöi siirron ja meikä lähtee Bonniin Bundesliga-avaukseen lauantaina. 


Vesa Mussalo SG BA Tempelhof-Schöneberg LaPa / Finland 14.9.2010

Bonniin on perus viidestä seitsemään tuntia ajamista, riippuen mennäänkö muutamalla minivanilla vai yhdellä isommalla dösällä. Vertailukohdaksi käynee siis perinteinen Helsinki - Tahko reissu. Voi olla jalat suhteellisen tukossa automatkan jäljiltä. Pieni lenkki ulkona ja askiin lämmittelemään. Vastustajan ei onneksi pitäisi olla kaikista kovin mahdollinen. Bonn pelasi vielä viime kaudella 2.Bundesligaa ja nousi siis täksi kaudeksi pääsarjaan.  Kuitenkin sarja-avaus olisi syytä voittaa. 

Ensimmäiset kaksi peliä ovat ennakkoon voittopeleiksi laskettavia vastustajia, kun taas pelit kolme ja neljä ovat nähtävästi sarjan kovimmat vastustajat. 1. Bundesligassa pelataan ainoastaan kaksinkertainen runkosarja. Kaikki kohdataan kotona sekä vieraissa, jonka jälkeen selviää, ketkä jatkavat keväällä karsintasarjassa ja ketkä pudotuspeleissä. Toisin sanoen kaikki pelit merkitsevät.

Muutenkin arkielämä on alkanut järjestymään täällä Berliinissä. Perus kaupat ja lähialueet alkavat olla tuttuja, sekä yleinen säätö takana.  Eilen Mirkan pitkän painostuksen jälkeen käytiin painamassa  Bikram hot yogaa. Siinä samassa kävin veistämässä juoksustiflat ,ja jotta kondis saataisiin lopullisesti balanssiin, kävin tänään vielä blisaamassa gymikortin. Terveellistä elämää on hyvä painaa aina välillä, kun kaiken maailman maket, jymyt ja kantoset ei ole täällä vellillä :)


Vielä loppuun pienet fiilistelyt - kun ihan hallijätkänä tääl kirjotellaan - tulevista MM-kisoista: