torstai 2. syyskuuta 2010

Jawohl jawohl, über alles, rahat talles, maata vallataan!

Finally, Syyskuun 1. päivä  ja päästiin lopulta muuttamaan niin pitkään horisontissa kummitelleeseen Berliiniin. Pakkaamiset, matkat ja lopulta siirtyminen ennalta vuokrattuun biksiin meni iisisti ja ilman mitään ylimäärästä säätöä. Meijän biksi on siis Mitten alueella, lähellä Alexanderplazia. Tää on vajaa 60m2 ja oikeestaan kolmio
.


Kun ekaa kertaa nähtiin mitä oltiin vuokrattu, oli meijän fileet aika erilaiset. Mirkka oli fileissä miten kiva tää biksi oli, kun mä taas olin super hitsannu. Varsinkin siinä vaiheessa, kun näin meijän kodinelektroniikan tason, joka oli mallia Aarnin ghetto TV (Mirkallahan on siis täällä töitä toisin kun mulla). Muutenki tää on aika persoonallisesti sisustettu, semi iffe siis.  Nojoo, nyt tokana päivänä oon jo iha sinut siihen, ettei täällä ole palaa kattoo himassa TV:tä kolmeen kuukauteen.  Sinänsä sama, ku kaikki on dubattu ja mä en muutenkaa toistaseks osaa kovin montaa sanaa saksaa. Tähän on tulossa muutos, ku Mirkka on jo ettiny mulle nivaskan maksavia kurssei eri puolilta berliiniä jossa opetetaan kaikki alusta ja kädesta pitäen. 200e / viikko hinta ja 9h päivässä joka päivä. Tere tere, tere montero! Muuten kaikki hoidossa. Salibandyjoukkueen pelaajavalmentaja houkutteli mut jo ensi viikonloppuna painamaan jengin kanssa johonki etelään turnaukseen. Eli, ensi viikonloppuna sit näkee minkä tasosta peliä täällä on ja missä päässä penkkiä sitä istutaan.

Tässä sitä ollaan nyt sit seuraavat neljä kuukautta ainakin. Kaikki vaikuttaa siis ihan hyvälle jos ei olisi tottunu 42'' HD telkkariin mutta no hätä. 

Eilen käveltiin joku 5h ympäri tätä Mitten aluetta, että saatais joku käsitys minkä tyyppistä toimintaa nää saksalaiset harrit pitää tääl meikän hoodeilla. Tänään ostettiin perus päivätsetti julkisiin ja ollaa ajeltu metrolla sinne tänne. Koitettu ratkasta miten minnekkin pääsee helpoiten ja nopeiten. Lähinnä selvitetty siis duuni- ja treenimatkoi. Siin samalla ollaa löydetty Beach volley medet, jossa jotain ohjattui treeneiki tarjolla ja kuten myös autenttinen Gold's Gym  jossa alkaa taas rauta liikkuu.